Om Oss

Om oss och våra koppel

Kops Koppel

Vi är ett litet familjeföretag med många grenar. Just idén om att göra hundkoppel föddes våren 2017. Jag köpte ett svart antiglidkoppel i en butik och sa: ”det här skulle jag göra bättre själv”. Säger man så, ja då får man stå för det. Tillsammans med Jessica laborerade vi med olika band, hakar, etiketter mm. Vi gjorde prototyper och bärprov till vänner och hundförarkollegor. Vi förbättrade och köpte in bra verktyg innan vi började leverera till företag, vänner, bekanta och uppfödare i liten skala.

När jag arbetade som polis och hundförare med min tjänstehund Kops, som också är anledningen till att kopplen heter Kops koppel, föddes också idén om att göra koppel till Thinbluline. Detta blev snabbt en succé och inom kort hade vi inte bara Sverige utan Danmark och även Frankrike som
kunder. Vi har fram till nu tillverkat ca 3.000 koppel. Vi tillverkar alla koppel själva och står för kvalité och kundservice.

 

Dog Security Consulting i mellansverige AB
Org nr: 559248-5782
Adress: Isbanegatan 1
722 40 Västerås
Momsregnr :SE559248578201

Hunden Kops
Kargalandets Kops. Belgisk vallhund, Malinois. Kops har jag haft sedan valp och hans främsta egenskap är kamplust/ arbetsförmåga samt hans värdefulla nosarbete. Kops var polishund tillsammans med mig under ca 4 år. Nu arbetar han i vårat säkerhetsföretag som väktarhund och narkotikahund.